Moen & Van Oosten Architecten | ENERGIENEUTRAAL KANTOOR OPGELEVERD
22575
post-template-default,single,single-post,postid-22575,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

ENERGIENEUTRAAL KANTOOR OPGELEVERD

Begin juli werd het nieuwbouw hoofdkantoor voor infra-aannemer Van Vulpen opgeleverd.

Ontwerp

Moen & Van Oosten Architekten ontwierp voor Van Vulpen een efficiënt en energieneutraal kantoor met aangrenzend materieel opslag. Het ontwerp kenmerkt zich door zijn stoere uitstraling waarbij binnen- en buitenruimte visueel in elkaar overlopen. De glazen kantoren en centrale atrium scheppen een licht, open en groen karakter. Het atrium speelt een grote rol in de luchtbehandeling van het kantoor. Het gebouw is aangesloten op een warmte-koudeopslag en de benodigde elektriciteit wordt opgewekt met zonnepanelen.

Indeling

Door het gebouw op te tillen ten opzichte van het maaiveld wordt een overdekt parkeerterrein gecreëerd. Vides vanuit het atrium zorgen voor visuele verbindingen tussen het maaiveld en kantoor. Op de eerste etage bevinden zich de receptie, kantine en kantoorruimtes en daarboven kantoren en twee grote vergaderruimtes.

Meer afbeeldingen en informatie vindt u op de projectpagina Van Vulpen.

Aannemer : De Vries en Verburg

Projectinrichting : Maasdam



Copyrighted Image