Moen & Van Oosten Architecten | magazijn
103
archive,tag,tag-magazijn,tag-103,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

ENERGIENEUTRAAL BEDRIJFSGEBOUW OPGELEVERD

Eind september is een nieuw bedrijfsverzamelgebouw opgeleverd in Brielle. Het gebouw, ontworpen door Moen & van Oosten Architekten, bestaat uit acht bedrijfsunits die als een puzzel in elkaar passen. Ieder unit is opgebouwd uit een hoge bedrijfshal, een kantoorruimte en een eigen entree.

Het hoofdvolume heeft een stoere uitstraling en is opgebouwd uit golfplaat en glas. De uitsnedes bij de afzonderlijke bedrijfsunits worden met hout geaccentueerd. Ieder unit kenmerkt zich door een eigen kleur in het trappenhuis.

Het gebouw is aangesloten op een WKO en het dak is voorzien van zonnepanelen die het geheel energieneutraal maken. Dit maakt dit nieuwe bedrijfsverzamelgebouw een van de eerste energieneutrale gebouwen van Brielle.

Voor meer afbeeldingen en informatie zie projectpagina bedrijfsverzamelgebouw Brielle.

UITBREIDING CENTERCON

Naar ontwerp van Moen & van Oosten is het magazijn op bedrijventerrein Rotterdam Noord-West met 1250 m2 uitgebreid. De noordwest gevel is volledig lichtdoorlatend uitgevoerd. Overdag voorziet de gevel het magazijn van natuurlijk daglicht en ’s avonds licht het op.

Copyrighted Image